У демозалі Canon Ukraine пройшло навчання по програмному продукту uniFLOW
ДСМ-Трейд

У демозалі Canon Ukraine пройшло навчання по програмному продукту uniFLOW

З 13 по 17 листопада в демозалі Canon Ukraine пройшло навчання по програмному продукту uniFLOW.

uniFLOW - це інтелектуальне рішення від Canon для управління друком і скануванням. Не дивлячись на активний розвиток цифрових технологій, все більше організацій стикаються з проблемами неконтрольованих витрат на друк.

Дослідницька компанія Gartner підрахувала - 1-3% річного доходу компанії витрачається на друк. А ось вище згадане ПО дозволяє не тільки скоротити витрати на друк, а також підвищити продуктивність праці персоналу, зменшити вплив на навколишнє середовище і вивести безпеку документації на новий рівень.

 Децентралізований друк - серйозна проблема і суттєва стаття витрат для бізнесу. Високопродуктивні принтери, встановлені в офісах, друкують величезну кількість документів. Через високе навантаження і велику кількості людей, що користуються друкованої технікою, ефективність роботи різко падає: друкуються зайві документи, частина паперів пропадає або потрапляє не в ті руки. Якраз для підвищення ефективності та економічної доцільності друку і була створена серверна платформа uniFLOW. Йде разом в комплекті програмним комплексом, і дозволяє не тільки вести детальну звітність по друку всіх співробітників, але і контролювати сам процес.

Загалом платформа вирішує наступні практичні завдання:

Облік витрат на друк. uniFLOW відстежує роботу всіх підключених до мережі друкованих пристроїв і веде детальну статистику за відбитками і копіями, з прив'язкою до конкретних співробітників. Отримана статистика обробляється і переводиться в конкретні цифри витрат, з можливими варіантами по скороченню витрат.

Безпечний друк. Співробітникам компанії видаються спеціальні ідентифікаційні картки. Користувач системи відправляє завдання на друк, воно обробляється uniFLOW і зберігається на сервері, після чого його можна роздрукувати по своїй картці з будь якого приєднаного до мережі пристрою. Подібний спосіб дозволяє не допустити зникнення паперів через плутанину або попадання важливих документів не в ті руки.

Контроль і маршрутизація друку. За допомогою uniFLOW мережевий адміністратор може перенаправляти потоки завдань друку від всіх користувачів для підвищення ефективності робочого процесу (наприклад, щоб не виникало великої черги на друк в одному з пристроїв). Також можливо вводити правила і обмеження на виконання друкованих завдань, наприклад, заборонивши друк в кольорі.

Також платформа гарантує спрощення процедури сканування, серйозну систему захисту документів на сервері і сумісність з мобільними пристроями.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 592 XX XX +380 44 592 1922
+380 44 592 XX XX +380 50 367 6570
+380 44 592 XX XX +380 67 101 5171
Ідентифікатор: 1621