Siegwerk продовжує інвестиції для зміцнення бізнесу чорнил на водній основі

Siegwerk продовжує інвестиції для зміцнення бізнесу чорнил на водній основі

У прес-центрі Siegwerk Druckfarben AG & Co. KGaA, постачальника друкарських фарб для пакування та етикеток, повідомили про придбання нідерландської компанії Van Son Liquids BV. Сімейна компанія на протязі 25 років виготовляє флюорографічні та друкарські фарби на водній основі.

Компанії підписали контракт на придбання, але домовилися не розголошувати жодних фінансових даних. Угода включає передачу всієї технічної документації, портфоліо продуктів і виробничого обладнання. Нідерландська компанія стане частиною групи і змінить назву на «Siegwerk Hilversum BV». Назва бренду «AquaBase+» залишиться без змін.

Злиття дозволить Siegwerk розширити асортимент продукції та посилити свої позиції у регіоні Бенілюксу. І являється частиною глобальної стратегії компанії для посилення позиції як повноцінного постачальника для ринку упаковки. Цього року Siegwerk вже придбала англійського постачальника чорнил на покриттів на водній основі, Hi-Tech Products Ltd., а у 2016 році — німецького виробника друкарських фарб, ACTEGA Colorchemie, та його дочірніх компаній.

Читатb також: Siegwerk почне виробляти УФ-лаки

Van Son BV продовжить виготовляти та розповсюджувати фірмові офсетні фарби через свою дочірню компанію Van Son Holland Ink Corporation у Чикаго.
Ідентифікатор: 1610