Mimaki оголосила про випуск нового плоского ріжучого плоттера CF22-1225
Mimaki

Mimaki оголосила про випуск нового плоского ріжучого плоттера CF22-1225

Mimaki Engineering Co., Ltd. (Mimaki), оголосила про випуск нового плоского ріжучого плотера CF22- 1 225, із робочим полем 1220 x 2440 мм. У продаж новий плотер надійде з листопада 2017 року.

Mimaki CF22-1225 підходить для різання матеріалу розміром до 1,2 х 2,4 м. Цей формат досить популярний у рекламі і прекрасно поєднується з можливостями UV Led принтера JFX200-2513. Проста операція Print & Cut (Друк & Порізка) забезпечується функцією [ID Cut], яка дозволяє автоматично зчитувати дані, щоб почати різання відповідно до розпізнавання ідентифікатора (приводними мітками), надрукованого разом із зображеннями.

 Плотер CF22-1225 втілює в собі простоту і весь досвід Mimaki у виробництві ріжучого обладнання. Дана модель чудово підходить для виробництва зразків і малотиражної картонної упаковки. Комбіноване використання з програмним забезпеченням САПР (ArtiosCAD DS) і УФ-принтером Mimaki допоможе Вашій компанії запропонувати своєму клієнтові повний комплекс послуг: проектування упаковки, і розкрій матеріалу, друк зображення, створення пілотного зразка. Ця комбінація дозволяє економити час і витрати. Також різні ріжучі головки дають можливість покрити велику кількість промислових матеріалів, таких як акрил і каучук. Залежно від завдання, можна вибрати оптимальну головку для Вашого різака.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 1597