Як здобути лояльних клієнтів за допомогою термобіндера Müller Martini

Як здобути лояльних клієнтів за допомогою термобіндера Müller Martini

Разом з новою клеєскріплювальною машиною Alegro друкарня BuLu (Австрія) отримала такі переваги, як екологічний поліуретановий клей, надійна бічна проклейка, автоматичний контроль нанесення клею. Вкупі ці фактори забезпечують якісне скріплення блоків завтовшки 1–65 мм.

Австрійський книжкова фабрика Лустенау (BuLu) - це стабільність і традиції, а також корпоративна відповідальність перед своїми клієнтами, постачальниками, персоналом та навколишнім середовищем. Постійні інвестиції, безперервна раціоналізація виробництва і зовнішня сертифікація забезпечують незмінно високу якість продукції. А тактильна і візуальна привабливість книжкових видань BuLu гарантує лояльність клієнтів з німецькомовних країн. «Сьогодні замовникам потрібні широкий асортимент і швидкі відвантаження, тому система Alegro стала для нас важливим кроком вперед», - говорить керуючий директор BuLu Крістін Шварц-Фукс.

Нова система КБС налаштована для максимально широкого кола завдань. «Ми шукали термобіндер, який дав би нам очевидну перевагу перед конкурентами. Alegro - саме така машина, - пояснює Крістін Шварц-Фукс. - Ми можемо виготовити маленькі, великі, товсті або тонкі брошури, журнали і книги. Це дає нашим продавцям додаткові козирі, які були відмінно сприйняті ринком і допомагають нам залучати нових клієнтів». Обладнання може працювати з корінцями товщиною 1-65 мм, а розміри книг варіюються від 70 до 310 мм по ширині і від 82 до 424 мм по висоті.

Система Alegro також дозволила BuLu підвищити якість, яку фірма пропонує. Клієнти вражені акуратністю брошюровки і довговічністю продуктів. Завдяки одночасній проклейці корінця і по обидва боки блоку із застосуванням PUR-клею обкладинка міцно сидить, навіть якщо використовувати крейдований або лакований папір. Система автоматично визначає оптимальну кількість клею для надійного скріплення конкретної продукції. Крім того, відеокамера контролює послідовність обробки зошитів. «Тепер ми самі контролюємо якість виробів у м'якій обкладинці, від імпорту даних до доставки, що спрощує і прискорює процеси», - каже Крістін Шварц-Фукс. Вона зазначає, що в результаті компанія швидше обслуговує клієнтів, стає більш гнучкою і ефективною.

BuLu вже багато років підтримує концепцію «зеленого» виробництва, про що свідчать австрійський і загальноєвропейський сертифікати Ecolabel. Тому нешкідливість нового термобіндера для навколишнього середовища була не останнім аргументом на користь Müller Martini. «Використовуючи екологічно чисті матеріали, ми випускаємо вироби в м'якій обкладинці, які втілюють принцип екобезпеки. Це робить нашу пропозицію унікальною в Австрії», - зазначає Крістін Шварц-Фукс.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 1588