"Медіапринт Україна" запрошує на виставку T-REX-2017

"Медіапринт Україна" запрошує на виставку T-REX-2017

Колектив компанії "Медіапринт Україна", має честь запросити Вас відвідати наш стенд на виставці T-REX-2017, яка відбудеться 19 - 21 вересня 2017 року, у виставковому центрі «Київ Експо Плаза», за адресою: м.Київ, вул. Салютна 2-Б, м. Київ

на НАШОМУ СТЕНДІ ВИ зможете ПОБАЧИТИ В РОБОТІ:

- Широкоформатний принтер Mimaki JV300-160 з шириною друку 1,6 метри. Mimaki JV300-160 може друкувати різними типами чорнил (сольвент, екосольвент, сублімація). На виставці принтер буде друкувати оригінальними екоксольвентними чорнилами Mimaki BS4.
Принтер укомплектований двома новими друкованими головами Epson DX7, максимальна швидкість друку до 102 м² / год, максимальна роздільна здатність - 1440х1440dpi, мінімальна крапля - 3,5пл. Принтер оснащений різними автоматичними функціями: визначення та компенсація забитих сопел, MAPS і т.д.

- Широкоформатний принтер-каттер Mimaki СJV150-107 з шириною друку 1,12 метра. Даний принтер прекрасно підходить для початківців компаній, фотостудій і оперативної поліграфії, фірм спеціалізуються на оформленні місць продажів, інтер'єру, друку фотошпалер і полотен.

Рекламних відділів великих компаній, торгових центрів і т.п.
Принтер укомплектований однієї друкованої головою Epson DX7, максимальна швидкість друку до 51м² / год, максимальна роздільна здатність - 1440х1440dpi, мінімальна крапля - 3,5пл. Принтер оснащений різними автоматичними функціями: визначення та компенсація забитих сопел, MAPS і т.д.

- Новий широкоформатний сублімаційний принтер Mimaki TS30-1300 з шириною друку 1,32 метра. На виставці принтер буде друкувати оригінальним сублімаційним чорнилом Mimaki SB54 з колірною конфігурацією CMYK + флуоресцентні кольори FY і FP на сублімації папері Coldenhove papier HTR1000 (Голандія). Флуоресцентні чорнило мають дуже яскраву палітру і світяться під впливом ультрафіолетових променів. Змішання флуоресцентних частинок з барвниками стандартної колірної схеми CMYK дозволяє отримати світіння блакитного, пурпурного, жовтого та інших кольорів, а також їх відтінків.
Використання зображень з флуоресцентним чорнилом знаходять широке застосування в інтер'єрному друці при оформленні квартир, офісів, ресторанів, нічних клубів, боулінг-центрів, дискотек і багатьох інших приміщень.
У текстильній промисловості - це спортивний і молодіжний одяг, спецодяг, купальники та ін.

- Перенесення зображення з сублімаційного паперу на поліестерову тканину, буде відбуватися за допомогою плоского термопреса Amazon HP8010 з робочою поверхнею 80х100см

· Настільний УФ LED принтер Mimaki UJF-3042FX, з розміром задруковування поля А3 формату. Друк проводиться гнучкими чорнилом LF-140 з колірною конфігурацією CMYK + W (можливо використовувати або білий, або лак, або праймер)

· Бюджетний принтер для прямого друку на білих і кольорових бавовняних футболках Polyprint ShorTee (Греція). Принтер друкує новими пігментними чорнилами Triangle TSES.

· Фіксація зображень на футболках буде проводиться за допомогою термопресу GeoKnight (США) і Amazon PN1 (Китай)

· Рулонний ламінатор з функцією різання - MEFU MF-1700M1 (Китай)

- VOLTER - фрезеро-гравірувальне обладнання з Чехії з робочим столом 1,6х2,5м, які зможуть стати незамінними в області розкрою матеріалу, виготовлення різних деталей із дерева, ПВХ, композиту, алюмінію і т.д.

ОТРИМАТИ ІНФОРМАЦІЮ про ПРОМИСЛОВЕ обладнання MIMAKI, ЩО не представлені на виставці:

· - про нові широкоформатні планшетні УФ-принтери Mimaki JFX200-2513, JFX200-2531 і JFX500-2131 з LED-технологією, які є новітніми, надточними швидкісними принтерами для друку зображень з плоским не вбирає поверхонь. Дане обладнання є прекрасним рішенням як для компаній, що працюють на промисловому ринку, так і на ринку реклами. Mimaki JFX200-2513 і JFX500-2131 дають можливість проводити друк зображень високої якості, які не потребують ламінування, як на рулонних, так і на твердих листових матеріалах. Дане обладнання відкриє нові можливості при реалізації різних завдань, таких, як друк по дереву, склу, акрилу, створення POP-матеріалів, а також друк на прозорих і металевих носіях та інших гнучких і жорстких матеріалах.

· - про рулонні UV-принтери SIJ-320 UV і UJV55-320 з можливістю друку на натяжних стелях, інших рулонних носіях, на яких є проблемним нанесення зображення сольвентом або шовкотрафаретом.

· - отримати повну інформацію про продукцію компанії Mimaki (сольвентні, сублімаційні принтери, обладнання для прямого друку по натуральним тканинам, УФ-принтери, каттери) ознайомитися з особливостями технологічного процесу. Отримати зразки друку.

ОТРИМАТИ ПОВНУ інформацію про новинки, які надійдуть у продаж до КІНЦЯ РОКУ.

- Новітній рулонний UV Led принтер-каттер Mimaki UCJV150-

- Настільний UV Led принтер Mimaki UJF3042MKII EX

- 3D Принтер Mimaki 3DUJ-553
І звичайно …
знайти надійного і стабільного партнера в бізнесі.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 93 381 XX XX +380 93 381 3681
Ідентифікатор: 1583