Domino запропонував цифрову альтернативу трафаретному друку
Фото: Domino

Domino запропонував цифрову альтернативу трафаретному друку

Компанія Domino, котра спеціалізується на розробці та виробництві технологій кодування та друку, оголосила про запуск модуля K600i White для друку білими чорнилами.

Нова розробка орієнтована насамперед на принтери, які шукають цифрову альтернативу трафаретному друку. На думку фахівців рішення підходить для друку білого тексту високої чіткості в маленьких розмірах для наклейок. Реалізована можливість друку змінних даних, що все частіше використовується для рекламних акція, наприклад, персоналізації різних назв, місць та ігор.

Як зазначив Філіп Істон, директор Domino Digital Printing Solutions: «У галузі друку широко відома проблема, пов`язана з білими чорнилами, особливо, якщо вони сильно пігментовані. Коли вони не використовуються, то, як правило, осідають і густішають, що для струминних принтерів може спричинити забруднення сопла, а также, до незапланованого простою та збільшення експлуатаційних витрат. Ми вирішили цю проблему, повністю переробивши систему чорнил. Додали новий чорнильний бачок для принтера K-Series і нову систему чорнила, яка безперервно змішує білі фарби. Це дозволяє підтримувати продуктивність і надійну роботу».

Читати також: Siegwerk почне виробляти УФ-лаки

Новинка буде представлена на виставці етикеток та упаковки Labelexpo Europe, що пройде у вересні в Брюселі. Модуль буде доступний для модернізації на існуючому цифровому обладнанні та фінішних лініях.

Модуль має стандартну ширину друку 333 мм і працює на швидкості 50 м/хв або 75 м/хв у режимі нижнього покриття. Завдяки здатності друкувати високоякісні дрібні шрифти у білому кольорі, система не потребує екранів або ручних переходів, що скорочує час простою та витрати.
Ідентифікатор: 1560