Sun Chemical починає співпрацю з партнерами у спеціалізованих напрямках

Sun Chemical починає співпрацю з партнерами у спеціалізованих напрямках

Виробник друкарських фарб, Sun Chemical, оголосив про співпрацю з виробником гнучких плівок для веб-пакування — acpo, та в області металевого пакування з KBA-MetalPrint.

Із acpo компанія вже співпрацювала у 2016 році для задоволення зростаючого попиту на прозору упаковку з високим бар’єром. Зараз компанії розширили роботу на вузьку нішу: інтернет-ринок гнучкого пакування. На міжнародній виставці етикеток та пакування, Labelexpo Europe 2017, партнери представлять спільно розроблені плівки.

Sun Chemical запропонувала бар’єрні барвники SunBar Aerobloc, які безпосередньо наносяться на плівку acpo і не пропускають кисень. Це важливо для продуктів, які чутливі до кисню, наприклад: горіхи, закуски, спеції, корм для тварин. Із процесом нанесення впорається будь який принтер із ламінуванням.

Компанії планують надалі розширювати лінійку бар’єрних покриттів для плівок.

Читати також: Xaar та Xerox будуть співпрацювати

У співпраці з KBA-MetalPrint, Sun Chemical пропонує серію УФ-фарб DAICURE 5LM, серію традиційних фарб SunTrio DAIMETAL і гнучку серію SunTrio TOBA з металевими комплектами MetalStar 3 та Mailänder 280 для друку на металі.

Партнерство з KBA-MetalPrint також охоплює маркетингову діяльність, включаючи спільну участь у виставках та у клієнтських подіях.
Ідентифікатор: 1556