Новий принтер Polyprint TexJet® More вже доступний до продажу!
Polyprint

Новий принтер Polyprint TexJet® More вже доступний до продажу!

Грецька компанія Polyprint - світовий лідер у виробництві настільних принтерів для друку по текстилю анонсував початок продажів нової моделі принтера TexJet More (зі збільшеним столом) для друку на футболках і довгих текстильних виробах. Принтер друкує зображення фотореалістичної якості на світлій і темній 100% бавовні, поліестері й інших сумішевих тканинах. Максимальна область друку - 41х95см. TexJet More може опціонально комплектуватися різними столами, а також має можливість друкувати одночасно на двох столах розмірами - 36х40см. Використання нового пігментного чорнила Triangle TSES (США) - значно зменшить собівартість відбитка, без втрати якості! Принтер дозволяє друк на світлих і темних матеріалах із колірною конфігурацією CMYK + білий зі швидкістю до 60 футболок / год (світлих) і 20 футболок (годину) темних. Для фіксації довгомірних зображень ми рекомендуємо використовувати прес SENKO 30 c робочим розміром 80х50см.
Ваш принтер можна використовувати для друку на футболках, джинсах, скатертинах, білизні, рушниках, сукнях і інших текстильних виробах.
Принтер не вимагає великих площ, витяжки, простий в роботі і обслуговуванні. Чорнило має акредитацію Oeko-Tex® 1 класу. Ця сертифікація, є однією з найбільш вимогливих, так як вона відповідає екологічним нормам текстильних виробів (прямий контакт з шкірою) для немовлят і маленьких дітей у віці до трьох років. Таким чином, це означає, що друк на даному обладнанні на текстилі і текстильних іграшках для немовлят і маленьких дітей у віці до трьох років, нижній білизні, комбінезонах, повзунках, постільній білизні, м'яких іграшках і т.д. повністю відповідає еко нормам.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 93 381 XX XX +380 93 381 3681
Ідентифікатор: 1539