Офсетна друкарська машина привернула увагу журі міжнародної нагороди в області дизайну
Фото: red-dot.de

Офсетна друкарська машина привернула увагу журі міжнародної нагороди в області дизайну

Німецька компанія Heidelberg, яка пропонує обладнання для поліграфічної промисловості, отримала позитивну оцінку від журі RedDot Award — престижної нагороди в області дизайну. Їх листова офсетна машина Speedmaster XL 106 удостоєна RedDot Award 2016 Winner. Журі відзначили «кубічну форму і стійки конструкції, які нагадали архітектурну споруду, забезпечуючи захоплюючий і унікальний просторовий ефект».

Але дизайн у Speedmaster XL 106 — не головний, особливо для ринку офсетного друку. Машина має модульну концепцію, яка дозволяє поєднувати до 20 одиниць послідовно.

Компанія збирає відгуки про Speedmaster XL 106 у клієнтів, щоб реальні приклади підтверджували виділені переваги: ​​продуктивність, ефективність і простота експлуатації.
Французької друкарні Groupe Calendriers de Paris, завдяки високому рівню автоматизації Speedmaster XL 106, вдалося вийти на прибуткове друкування тиражів по 100 відбитків.
У друкарні Görres-Druckerei und Verlag GmbH вказали на те, що відбитки приходять у прийомну сухими, готовими до післядрукарської обробки.

Рішення дозволяє друкувати на папері, картоні, фользі і ПВХ. Призначено для традиційного комерційного або пакувального друку, етикеток або веб-друку.
Ідентифікатор: 1420